Chris Christensen Sax Garanti

 

När du köper en Chris Christensen Sax, kan du njuta av en GRATIS SLIPSERVICE och LIVSTIDS GARANTI.


LIVSTIDS GRATIS SLIPNING GARANTI 
Din Chris Christensen Sax kommer att slipas från Chris Christensen Systems fabrik gratis, så länge din sax kan slipas. Du kan skicka dem till Chris Christensen, USA så många gånger du vill för slipning. Tänk på att det kommer att tillkomma en nominell avgift för frakt, hantering och försäkringar. Internationella fraktkostnader varierar, ring Chris Christensen för prissättning.

Chris Christensen livstids garanti gäller även om du låter saxen slipas i Sverige på egen bekostnad, men slipningen måste göras av ett auktoriserat företag inom saxslipning. 

 

Vi rekommenderar: Slipservice & Saxsliperi Harald Knecht

Harald Knecht har över 25 års erfarenhet och är den enda i Sverige som gått den erkända 3-åriga utbildningen i Tyskland till professionell saxmontör och saxslipare. Han examinerades dessutom med toppbetyg. Harald Knecht har den kompetens och de specialverktyg som krävs för att kunna slipa exklusiva saxar av yppersta kvalitét.

 


SHEAR GARANTI INFORMATION OCH REGISTRERING 
Senast 45 dagar efter köpet måste du skicka in ditt garantibevis till Chris Christensen. Garantin gäller endast om du registrerar din sax inom 45 dagar efter ditt köp, så glöm inte att registrera din sax! EXKLUSIV SAX GARANTI 
Du har livstids garanti när du äger en Chris Christensen Sax. Dina saxar garanteras så länge du kan returnera dem till Chris Christesnsen i sin helhet. Det betyder även om de är i delar. Chris Christensen kommer att ersätta eller reparera din saxar inom 72 arbetstimmar efter mottagandet. Om din sax måste bytas ut av någon anledning, kommer den att ersättas med ett identiskt par eller liknande par eller modell, beroende på din sax modell-tillgänglighet. Tänk på att det kommer att tillkomma en nominell avgift för frakt-, hanterings- och försäkringkostnader för varje försändelse. Internationella fraktkostnader varierar. 

Om din sax går sönder, skicka den i ett vadderat kuvert som brev till Chris Christensen (adressen nedan) tillsammans med information om vad som är fel med din sax samt dina kontaktuppgifter. Skicka din sax till:
CHRIS CHRISTENSEN SYSTEMS
SHEAR DIVISION
325 INDUSTRIAL PARK DRIVE
FAIRFIELD, TX. 75840
USA

 
Produkter
Övrigt
Svenska English Suomi