Piggborstar
Alla CHRIS CHRISTENSEN borstar håller hög kvalitét. Piggarna är limmade en och en, för att förhindra att dessa trycks ner i kudden. Nedtryckta piggar skadar pälsen och skadade borstar ska man undvika att använda. Varje pigg är polerad för att skapa mjuka runda toppar som glider genom pälsen, eliminerar brutna hårstrån och erbjuder en exceptionell komfort för din hund. Dessa ergonomiskt utformade borstar ger dig den kontroll och det resultat som du behöver. Med denna patenterade teknik uppnås en enastående kvalitét vilket gör att borsten håller länge. Handtagen är tillverkade av lättvikts-bokträ.

STORLEKSGUIDE:
  • 20 mm - Alla pälsar


  • 27 mm - Mellan till lång päls


  • 35 mm - För att fluffa och lyfta pälsenORIGINAL. Borsten som startade det hela. Hög kvalitet, hållbara, prisvärda premium piggborstar. Rundade, polerade pigg-ändar som glider genom pälsen. Handtag av bokträ med hög kvalitet. Pinnar av rostfritt stål och hållbar, fast kudde.GOLD. Chris Christensen GOLD-serien är fina borstar för känsliga pälsar.Egenskaper:
  • 30% fler piggar än hos Original-serien


  • Extra flexibel kudde


  • Piggarna är avrundade och blankpolerade och därför extra skonsammaFUSION. Fusion-serien är Chris Christensen Systems finaste selektion av piggborstar. Piggarna är rundade och 100% antistatiska. Det är mycket lättare att borsta igenom pälsen och att få bort tovor än med vanliga borstar. Du kommer också att märka att det inte alls fastnar lika mycket hår i borsten som i vanliga borstar. Med den här borsten är det mycket lättare att få och behålla en utställningspäls i perfekt kondition. Handtaget av ask är speciellt värmebehandlat för att det ska bli extra starkt och ännu lättare.


Produkter
Övrigt
Svenska English Suomi